top of page
IMG_2239_edited.jpg

Håndlæsning

Dine hænder fortæller om hvor du har været, hvor du befinder dig lige nu og hvor du muligvis er på vej hen. Dine hænder er dine hemmelige dagbøger og kan hjælpe dig med at blive opmærksom på følelsesmæssige, mentale og handlemæssige mønstre samt potentialer, evner,  ressourcer og mulige udfordringer. Håndens linjer kan hjælpe dig med at gøre opmærksom på det der fylder i dig og give mulighed for at rydde op i gammel baggage og finde din retning i livet.

 

Håndlæsning er et redskab til selvforståelse og indsigt. Dine hænder fortæller hvem du er, uden filter. De fortæller hvilke kort på hånden du er født med og hvordan du spiller dem.

Hændernes linjer skabes via nerveimpulser fra hjernen og derfor kan linjerne ændre sig undervejs i livet - alt efter hvordan du vælger at leve dit liv. Det betyder også at intet er skåret i sten, og at du altid har dit frie valg og ansvar for hvordan du vil leve dit liv. 

Ud over de helt konkrete linjer i hænderne, læser jeg også energien der opstår undervejs, efterhånden som dine hænder åbner op for kommunikation. Det vil sige at energien i dine hænder viser sig i farver, former og symboler som jeg undervejs videreformidler.

Som afslutning på sessionen har du mulighed for at få lagt et lille kortoplæg, jeg arbejder med tarot- og lenormand systemerne. Jeg har erfaret at disse kortoplæg supplere håndlæsningen rigtig fint. De giver dig mulighed for at få yderligere vejledning, både ifht konkrete situationer og spørgsmål, men også bredere vejledning som "hvad vil være gavnligt for mig at fokuserer på nu".

Book din tid til håndlæsning nederst på denne side, eller under "Aktiviteter, tilmelding og online booking".

Jeg kommer gerne ud til arrangementer og fortæller om håndlæsning, giver demonstrationer eller gruppe events med feks blindtegning og tarotkort.

En blindtegning er et øjebliksbillede af din energi som den er lige her og nu. En blindtegning fortæller dig om din mentale og følelsesmæssige tilstand og hvordan din energi er fordelt lige nu.


Blindtegning er et interessant og ret sjovt redskab til at blive lidt klogere på dig selv og blive opmærksom på hvad der udspiller sig. Alle fingre og håndens områder fortæller om forskellige livsområder, og det er gennem denne tydning du kan få et indblik i din egen situation og energi.

Er du nysgerrig på sådan et arrangement, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail: brookerhealing@gmail.com.

Pris efter aftale.

bottom of page