top of page
IMG_2239_edited.jpg

Håndlæsning

Dine hænder fortæller om hvor du har været, hvor du befinder dig lige nu og hvor du muligvis er på vej hen. Dine hænder er dine dagbøger og kan hjælpe dig med at blive opmærksom på følelsesmæssige, mentale og handlemæssige mønstre samt potentialer, evner,  ressourcer og mulige udfordringer. Håndens linjer kan hjælpe dig med at gøre opmærksom på det der fylder i dig og give mulighed for at rydde op i gammel baggage og finde din retning i livet. Håndlæsning er et redskab til selvforståelse og indsigt.

Hændernes linjer skabes via nerveimpulser fra hjernen og derfor kan linjerne ændre sig undervejs i livet - alt efter hvordan du vælger at leve dit liv. Det betyder også at intet er skåret i sten, og at du altid har dit frie valg og ansvar for hvordan du vil leve dit liv.

Ud over de helt konkrete linjer i hænderne, læser jeg også energien der opstår undervejs, efterhånden som dine hænder åbner op for kommunikation. I en håndlæsning bruger jeg også blindtegning til at give et "her og nu" billede af din energi.

Book din tid til håndlæsning nederst på denne side.

Jeg tilbyder også "Blindtegning og håndens linjer" som er enkeltstående aftener i min praksis i Næstved, hvor vi fordyber os i håndens magi og tager udgangspunkt i egen blindtegning. 

En blindtegning er et øjebliksbillede som fortæller dig om din mentale og følelsesmæssige tilstand og hvordan du handler, som det ser ud lige nu.
Blindtegning er et interessant og ret sjovt redskab til at blive lidt klogere på dig selv og blive opmærksom på hvad der udspiller sig. Alle fingre og håndens områder fortæller om forskellige livsområder, og det er gennem denne tydning du kan få et indblik i din egen situation og energi og udlevelse af denne.

Undervejs vil vi også kigge lidt på håndens linjer i den fysiske hånd, så du kan få en fornemmelse af hvad dine hænder fortæller om dig.

Denne aften er en smagsprøve på hvad din psyke afslører i dine hænder og inviterer til aktiv deltagelse og livlig snak :)

Pris for deltagelse 200 kr. 

Har du lyst til at jeg kommer ud til dig og afholder sådan en aften, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail: brookerhealing@gmail.com (I skal være en gruppe på minimum 6 deltagere) 

Pris efter aftale

bottom of page