top of page
IMG_2239_edited.jpg

Håndlæsning

Dine hænder fortæller om hvor du har været, hvor du befinder dig lige nu og hvor du muligvis er på vej hen. Dine hænder er dine hemmelige dagbøger og kan hjælpe dig med at blive opmærksom på følelsesmæssige, mentale og handlemæssige mønstre samt potentialer, evner,  ressourcer og mulige udfordringer. Håndens linjer kan hjælpe dig med at gøre opmærksom på det der fylder i dig og give mulighed for at rydde op i gammel baggage og finde din retning i livet.

 

Håndlæsning er et redskab til selvforståelse og indsigt. Dine hænder fortæller hvem du er, uden filter. De fortæller hvilke kort på hånden du er født med og hvordan du spiller dem.

Hændernes linjer skabes via nerveimpulser fra hjernen og derfor kan linjerne ændre sig undervejs i livet - alt efter hvordan du vælger at leve dit liv. Det betyder også at intet er skåret i sten, og at du altid har dit frie valg og ansvar for hvordan du vil leve dit liv. 

Ud over de helt konkrete linjer i hænderne, læser jeg også energien der opstår undervejs, efterhånden som dine hænder åbner op for kommunikation. Det vil sige at energien i dine hænder viser sig i farver, former og symboler som jeg undervejs videreformidler.

Måske har du konkrete spørgsmål eller områder i dit liv som du er nysgerrig på, eller måske er du åben og nysgerrig på hvad dine hænder kan fortælle om dig.

I en håndlæsning bruger jeg til tider også blindtegning til at give et "her og nu" billede af din energi. Dette er ikke en selvfølge, men kun hvis det giver mening for læsningen.

Book din tid til håndlæsning nederst på denne side, eller under "Aktiviteter, tilmelding og online booking".

Jeg tilbyder også enkeltstående events med Blindtegning for grupper. 

En blindtegning er et øjebliksbillede af din energi som den er lige her og nu. En blindtegning fortæller dig om din mentale og følelsesmæssige tilstand og hvordan din energi er fordelt lige nu.


Blindtegning er et interessant og ret sjovt redskab til at blive lidt klogere på dig selv og blive opmærksom på hvad der udspiller sig. Alle fingre og håndens områder fortæller om forskellige livsområder, og det er gennem denne tydning du kan få et indblik i din egen situation og energi.

Har du lyst til at jeg kommer ud til dig og afholder sådan en aften, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail: brookerhealing@gmail.com (I skal være en gruppe på minimum 6 deltagere) 

Pris efter aftale.

bottom of page