IMG_2239_edited.jpg

Håndlæsning

Dine hænder fortæller om hvor du har været, hvor du befinder dig lige nu og hvor du muligvis er på vej hen. Dine hænder er dine dagbøger og kan hjælpe dig med at blive opmærksom på følelsesmæssige, mentale og handlemæssige mønstre samt potentialer, ressourcer og mulige udfordringer. Håndens linjer kan hjælpe dig med at gøre opmærksom på det der fylder i dig og give mulighed for at rydde op i gammel baggage og finde din retning i livet. Håndlæsning er et redskab til at lære dig selv bedre at kende.

Hændernes linjer skabes via nerveimpulser fra hjernen og derfor kan linjerne ændre sig undervejs i livet - alt efter hvordan du vælger at leve dit liv. Det betyder også at intet er skåret i sten, og at du altid har dit frie valg og ansvar for hvordan du vil leve dit liv.

Lige nu tilbyder jeg håndlæsning via billeder (efter aftale). Det vil sige at vi ikke mødes ansigt til ansigt, men at du sender billeder af dine hænder til mig og derefter får læsningen på mail (de nærmere detaljer vil blive informeret om ved bestilling).

Det kan være en åben læsning hvor jeg melder tilbage med det der viser sig for mig, eller det kan være du har et specifikt område af dit liv du gerne vil have indsigt i.

(senere på året vil det blive muligt med personligt fremmøde 1:1)

INTROpris: 350 kr.

Jeg tilbyder også "Blindtegning og håndens linjer" som er enkeltstående aftener i min praksis i Næstved, hvor vi fordyber os i håndens magi og tager udgangspunkt i egen blindtegning.

En blindtegning er et øjebliksbillede som fortæller dig om din mentale og følelsesmæssige tilstand og hvordan du handler, som det ser ud lige nu.
Blindtegning er et interessant og ret sjovt redskab til at blive lidt klogere på dig selv og blive opmærksom på hvad der udspiller sig. Alle fingre og håndens områder fortæller om forskellige livsområder, og det er gennem denne tydning du kan få et indblik i din egen situation og energi og udlevelse af denne.

Undervejs vil vi også kigge lidt på håndens linjer i den fysiske hånd, så du kan få en fornemmelse af hvad dine hænder fortæller om dig.

Denne aften er en smagsprøve på hvad din psyke afslører i dine hænder og inviterer til aktiv deltagelse og livlig snak :)

Pris for deltagelse 200 kr. 

Har du lyst til at jeg kommer ud til dig og afholder sådan en aften, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail: brookerhealing@gmail.com (I skal være en gruppe på minimum 6 deltagere) 

Pris efter aftale.
 

BESTILLING AF HÅNDLÆSNING: skriv en mail til Maria på brookerhealing@gmail.com