top of page
18003471938201276_edited.jpg

Healing

Healing er en energetisk, spirituel og hollistisk tilgang til at skabe balance i krop og sind. 

I en healingssession skabes et rum, hvor du kan give opmærksomhed til det der kalder på at blive set og hørt. Ved at give denne kærlig opmærksomhed, vil energien få mulighed for at arbejde og flyde frit, og kroppens naturlige healingsproces sættes i gang.

"Where attention goes, energy flows".

Healing kan hjælpe dig med at bearbejde og give slip på gamle oplevelser som hæmmer din personlige udvikling og frihed.

Det er ikke muligt at ændre oplevelser der er sket, men det er muligt at ændre energien som er bundet deri. Ved at lave et skift i energien, kan der arbejdes med at genskabe en balance så krop og sind kan give slip og sættes fri, og en naturlig healingsproces kan begynde.

Forløsning af gamle traumer eller tanke- /handlemønstre kræver ikke nødvendigvis forståelse, men en anerkendelse og accept af følelserne forbundet heri. I en healingssession vil den primære kommunikation være gennem kroppen og det er ikke altid nødvendigt at sætte ord på.

Healing er en blid med kraftfuld behandlingsform, som støtter dig i din personlige proces og det er meget forskelligt hvordan en healing opleves.

Da det er din personlige process er du også selv med at "forme" healingen, det vil sige at du får det du er klar til og det du er åben overfor. Du har selv ansvar for dit eget liv og hvordan du vælger at handle på det du modtager og oplever.

Healing er ikke symptom behandling, men arbejder med årsagen der ligger bag - hvad enten du kender årsagen eller ej.

Healing kan bruges til både psykiske, følelsesmæssige og fysiske blokeringer, da krop, sind og ånd hænger sammen i en større helhed og derved påvirker hinanden.

Jeg arbejder intuitivt, hvor jeg tuner ind, aflæser og kommunikerer med energierne i kroppen og mærker ind i hvor jeg skal ligge mine hænder. For det meste har jeg hænderne fysisk på kroppen undervejs. Jeg skaber rammerne så kroppen kan åbne op for kommunikation og tillade at energierne arbejder.

I nogle tilfælde inddrager jeg krystaller og sten. Dette mest i forhold til børn, da det kan give et konkret fokus og en støtte for barnet.

Healing er et fantastisk redskab og kan hjælpe dig med at slippe tankemylder og komme ned i kroppen og (gen)skabe en dyb kontakt til dig selv og mærke hvad der sker i dig. 

Healing kan hjælpe med at afstresse, dæmpe angst og bearbejde sorg. Healing hjælper kroppen med at udrense affaldsstoffer og få mere energi,

styrke immunforsvaret og forbedre nattesøvnen.

Healing styrker kroppens naturlige helbredelse og skaber indre ro. 

Ved en behandling vil der være en lille samtale både inden og efter selve healingen, hvor det er muligt at dele oplevelsen, stille spørgsmål eller modtage eventuelle budskaber jeg samler op under healingen.

En behandling varer ca. en time og foregår liggende på en briks. Er der nogle fysiske udfordringer der gør at det ikke er muligt at ligge, tager jeg selvfølgelig hensyn til dette. 

Priser:

En behandling: 700 kr. (60 min)

Børn (0-15 år): 450 kr. (30 min)

 

Skulle du blive forhindret i at møde op til en aftale, bedes du melde afbud senest 2 timer før behandlingens start på mail: brookerhealing@gmail.com eller på sms 26186937

 

Betaling efter endt behandling via eftersendt faktura (netbank eller mobilepay) eller kontant.

18028721983825103.jpg
bottom of page