Hvad er healing?

Ud fra min oplevelse er vi alle, og alt omkring os opbygget af energier i forskellige vibrationer.

Igennem healing skaber jeg rammerne for at disse energier, både indeni og udenom kan arbejde frit, så eventuelle  blokeringer og ubalancer i dit system får mulighed for at blive forløst og komme i balance.

Igennem healing er det muligt at bearbejde og give slip på gamle oplevelser som hæmmer din personlige udvikling og frihed.
Forløsning af gamle traumer eller tanke- /handlemønstre kræver ikke nødvendigvis forståelse, men en anerkendelse og accept af følelserne forbundet heri.

Det er ikke muligt at ændre oplevelser der er sket, men det er muligt at ændre energien som er bundet deri. Ved at lave et skift i energien, genskabes en balance og krop og sind kan give slip og sættes fri og en naturlig healingsproces kan ske.

Healing er en blid med kraftfuld behandlingsform, som støtter dig i din personlige proces og det er meget forskelligt hvordan en healing opleves.

Da det er din personlige process er du også selv med at "forme" healingen, det vil sige at du får det du er klar til og det du er åben overfor. Du har selv ansvar for dit eget liv og hvordan du vælger at handle på det du modtager og oplever.

Healing møder dig der hvor du er.

Healing er ikke symptom behandling, men arbejder med årsagen der ligger bag.

Healing kan bruges til både psykiske, følelsesmæssige og fysiske blokeringer, da krop, sind og ånd hænger sammen i en større enhed og derved påvirker hinanden.

Healing skaber et rum, hvor du kan give opmærksomhed til det der kalder på at blive set og hørt. Ved at give denne kærlig opmærksomhed har energierne mulighed for at flyde frit og kroppens naturlige healings proces sættes i gang.

Jeg arbejder intuitivt, hvor jeg tuner ind og aflæser energierne rundt omkring i kroppen og fornemmer hvad der sker og hvor jeg skal ligge mine hænder. Jeg skaber rammerne for kroppen kan åbne op for kommunikation og tillade at energierne arbejder.

I nogle tilfælde inddrager jeg krystaller og sten. Dette mest i forhold til børn, da det kan give et konkret fokus og en støtte for barnet.

Healing giver blandt andet mulighed for at: 

- mærke dig selv

- slippe tankemylderet og komme ned i kroppen

- styrke kroppens naturlige helbredelse

- fjerne fysiske og psykiske blokeringer

- give slip på uhensigtsmæssige tankemønstre

- afstresse

- dæmpe angst

- udrense affaldsstoffer og få mere energi

- styrke immunforsvaret

- skabe indre ro

- forbedre nattesøvnen

Ved en behandling vil der være en lille samtale både inden og efter selve healingen, hvor det er muligt at dele oplevelsen, stille spørgsmål eller modtage eventuelle budskaber jeg samler op under healingen.

En behandling varer ca. en time og foregår liggende på en briks. Er der nogle fysiske udfordringer der gør at det ikke er muligt at ligge, tager jeg selvfølgelig hensyn til dette. 

Priser:

En behandling af ca. 1 time: 550 kr. 

Børn (0-15 år) ca. 30 min.: 400 kr.

 

Skulle du blive forhindret i at møde op til en aftale, bedes du melde afbud senest 2 timer før behandlingens start.
 

Min praksis er beliggende på Mejerivej 15 i Næstved.

Ved booking af behandling kontakt Maria på 

 

Email : brookerhealing@gmail.com eller på telefon: 26186937

IMG_2071.JPG
IMG_2059.JPG
IMG_2056.JPG
IMG_2052.JPG