top of page

Aktiviteter, tilmelding og online booking

Her kan du få et overblik over aktiviteter og tilmelde dig aktuelle arrangementer og forløb. Hvis der ikke er ledige pladser, er der mulighed for at blive skrevet på venteliste, skriv blot en mail til brookerhealing@gmail.com.

Ved nogle events trækkes beløbet med det samme, ved andre reserveres beløbet og bliver først trukket på dagen for afholdelse - dette sker automatisk da din tilmelding er bindende.

Hvis der ikke er betaling ved tilmeldingen, vil du efterfølgende få tilsendt en faktura når arrangementet nærmer sig, hvis ikke andet er oplyst.

Hjertelig velkommen! 

18027334417835309.jpg

Handelsbetingelser

Bemærk venligst at din tilmelding er bindende. Dette betyder at det, som udgangspunkt, ikke er muligt at få refunderet ved udeblivelse. 

Ved du på forhånd at det ikke er muligt for dig at deltage til noget du allerede har tilmeldt dig, kan det være muligt at rykke din tilmelding til et tilsvarende arrangement efter aftale med Maria / Brooker Healing.

Hvis du giver eller sælger din plads til en anden, bedes du give besked til Maria inden arrangementets start.

Er der derimod aflysning fra Brooker Healings side gælder følgende:

Er det en aflysning i et forløb på flere gange, vil der blive lagt en mødegang mere ind i slutningen af forløbet, således at antallet af mødegange forbliver det samme.

 

Er det et enkeltstående event der bliver aflyst, vil der være mulighed for at deltage en anden dato eller få refunderet din tilmelding.

Ved covid-19 relateret nedlukning eller andre covid-19 restriktioner, bliver planlagte events og forløb sat på pause. Her vil ikke blive refunderet tilmeldinger, men events og forløb vil blive udskudt og genoptaget ved genåbning

Gælder din tilmelding et retreat som ikke kan afholdes pga covid-19 relateret omstændigheder, er det muligt at få refunderet din tilmelding, såfremt du ikke har mulighed for at deltage på en ny dato.

bottom of page