Krystaller og røgelse

der er snart nye varer tilgængelige.

Det er også muligt at bestille enten sæt med både røgelse og krystaller eller røgelse og krystaller hver for sig.

 

Hvis du har noget helt specifikt du gerne vil arbejde med, er det også muligt at få lavet et sæt specielt til dig - bundet og sammensat med fokus på din energi.

 

Indsend  formularen nederst på siden og hør nærmere.

.

 

Brug sættet når det kalder på dig.

Placer krystallerne og røgelsen i huset hvor det føles rigtigt. Krystallerne kan også placeres på kroppen, eller gå med dem i lommen. Er du i tvivl, så spørg dine remedier og følg den første indskydelse. 

Hvis du ligger krystallerne på kroppen, så byd dem velkommen og lad deres energi smelte ind i din energi.

Vær opmærksom på at hvis du bruger dem om natten, er din underbevidsthed lettere tilgængelig og krystallerne kan arbejde på et dybt plan uden hverdagens forstyrrelser.

Vær opmærksom på dine drømme hvis du bruger krystallerne om natten.

Når røgelsen tændes, pustes til gløderne for at holde røgelsen i gang. Rens nedefra og op og hvis du er indendørs, så sørg for at have et vindue åbent imens og luft godt ud bagefter. Kan også bruges ved meditation.

Vær opmærksom på at der ikke ryger gløder uhensigtsmæssige steder - brug evt en lille skål under bundtet. Når du er færdig med at arbejde med røgelsen, lægges den i en skål og går selv ud når arbejdet er færdigt.

Kan anvendes igen og igen indtil bundtet er brændt op.

Det er vigtigt at røgelse og krystaller behandles med respekt og værdighed. Giv dig tid til at gøre dig bekendt med energien bag den fysiske fremtræden. Alt er besjælet - indled dit spirituelle arbejde med nysgerrighed, ydmyghed og kærlighed. 

Vær opmærksom på at røgelsen er frisk bundet på billedet. Bundtet skal tørre ca 2- 3 uger før det kan afbrændes.

Du kan sagtens arbejde med sættet selvom røgelsen stadig er i tørringsproces. Du kan “indkode” din intention i din røgelse, enten ved din opmærksomhed eller ved at lægge hænderne omkring røgelsen og gentage din intention.

Vær opmærksom på at sætte din intention med hjertet og ikke med hjernen. Føl det... mærk det… helt ind i dit inderste.

Gratis levering til døren i Næstved.

Forsendelse uden for Næstved + 50 kr. ​

Når du har udfyldt og indsendt den nedenstående formular vil du modtage en faktura som kan betales via mobilepay eller netbank. Når betalingen er modtaget afsendes din ordre. Husk at skrive hvilken vare du ønsker at bestille. 

Sættene er unikke og der findes derfor kun et eksemplar - det der vises på billederne er det du modtager.

Bestilling af varer

​© 2016 Brooker Healing v/Maria Brooker

  • YouTube
  • Instagram
  • Grey Facebook Icon