Aktiviteter og tilmelding

Her kan du få et overblik over aktiviteter og tilmelde dig aktuelle arrangementer og forløb. Hvis der ikke er ledige pladser, er der mulighed for at blive skrevet på venteliste.

Hvis der ikke er betaling ved tilmeldingen, vil du efterfølgende få tilsendt en faktura når arrangementet nærmer sig hvis ikke andet er oplyst. Ved nogle events trækkes beløbet med det samme, ved andre reserveres beløbet og bliver først trukket på dagen for afholdelse.

Bemærk venligst at din tilmelding er bindende. Dette betyder at det, som udgangspunkt, ikke er muligt at få refunderet ved udeblivelse.

Er der derimod aflysning fra Brooker Healings side gælder følgende:

Er det en aflysning i et forløb på flere gange, vil der blive lagt en mødegang mere ind i slutningen af forløbet, således at antallet af mødegange forbliver det samme.

 

Er det et enkeltstående event der bliver aflyst, vil der være mulighed for at deltage en anden dato eller få refunderet din tilmelding.

Ved covid-19 relateret nedlukning bliver planlagte events og forløb sat på pause. Her vil ikke blive refunderet tilmeldinger, men events og forløb vil blive udskudt og genoptaget ved genåbning.

Gælder din tilmelding et retreat som ikke kan afholdes pga covid-19 relateret omstændigheder, er det muligt at få refunderet din tilmelding, såfremt du ikke har mulighed for at deltage på en ny dato.

Klippekort

Vær opmærksom på at du har mulighed for at sammensætte dit eget forløb med et klippekort på 5 gange. Disse klip kan bruges til to timers events som:

  • Meditativ yoga

  • Restorativ yoga 

  • Gruppehealing med krystaller og syngeskåle

  • Meditation

Prisen er 180 kr pr gang hvis du vælger at booke plads fra gang til gang. Prisen på et klippekort er 720 kr. - det vil sige at 5. mødegang er gratis.


Klippekortet skal bruges indenfor 90 dage - dette er på eget ansvar.

Klippekortet købes separat og bruges når du booker dig ind på de ønskede events. Klippekortet kan først købes når du har logget dig ind på online booking.

lys .jpg